onsdag 27 januari 2010

Försökte att skriva inlägg i lördags och har försökt varje dag tills nu. Går äntligen får vi väl hoppas. Kanske borde köpa en ny data ja hmm kansken :P
I lördags bar de av på turné till Åsa med mina små djur:)
Vi skulle hälsa på Alicia och papillonerna Ophélia och Cleo. Cleo är även Penny´s syster så de skulle bli kul o se om dom kände igen varandra o se hur stor/liten skillnad de va på dom.
Dagen till ära så fyllde Alex' Ophélia Queen Of Drama 1 år wihoo :) Grattis till henne!
Penny ser ut som den pirayan hon är haha!


Kolla in skillnaden. Cleo till vänster och Penny te höger :) Sötnötarna


Här har vi Alex' Ophélia Queen Of Drama och Alex' Pearl Of Passion som leker.
Lika barn leka bäst eller va säger du Alicia haha. "Bitch" ligan tror ja lite granna:)


Fyra fjärilar de hade man ju inte tackat nej till!


Detta va en underbart kul dag:) Kul att se storleksskillnaden som ändå va på kullsystrarna hehe. Kul och träffa andra papilloner och kul att träffa deras mattar med :)
Det får göras om snart tycker jag! Det blev mycket bus för hundarna och mycket hundsnack för oss människor, kul att man träffat någon som är lika hundgalen som än själv:)
Mycket fotograferande på lekande och sovande/vilande hundar mycket fina kort men med fint motiv så kan de väl inte bli annat.
På vägen hem så sov dom som stockar men ja som sagt Penny är ju som hon är så väl hemma va de lek i full gång igen eller ja, hon lekte me sig själv me att ha en pipleksak i munnen o springa fram och tillbaka fram och tillbaka och praktiskt taget ramla i svängarna haha. Hon e för gó :)
Nae nu ska ja nog snart sova, kolla klart på filmen ja kollar på bara de gillar vi :)
Sov så gott alla :)
Chipp H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar